Persbericht VVD Horst aan de Maas

Op zaterdag 11 november heeft demissionair minister voor langdurige zorg, mevr. Conny Helder een bezoek gebracht aan een zorginitiatief in de gemeente Horst aan de Maas. VVD Raadslid Peter Lalieu heeft samen met kandidaat Tweede Kamer lid Wendy van Eijk de minister uitgenodigd om in gesprek te gaan en een kijkje te nemen bij Lindezorg- thuis in dementie. Een innovatieve zorgaanbieder, die gespecialiseerd is in de zorg voor ouderen met dementie.

“Recentelijk hebben we in onze gemeenteraad kunnen zien dat onze wethouder keuzes maakt die wij onbegrijpelijk vinden en daarom vind ik het belangrijk om de landelijke en lokale politiek te verbinden. Op zoek naar bestaande oplossingen zoals Lindezorg, die werken voor onze ouderen en zorgprofessionals in onze gemeente “ aldus Peter Lalieu. 


“Binnen Lindezorg benaderen we de zorg vanuit gezond verstand en geloven erin dat onze medewerkers handelen vanuit passie voor de bewoners. We vinden het zeer belangrijk dat er een echte persoonlijke band ontstaat tussen zorgverlener en de bewoner. Van mens tot mens “ aldus de initiatiefnemers Rianne en Jeroen Schobbers. 


Lindezorg – thuis in dementie is een vernieuwend zorginitiatief in gemeente Horst aan de Maas voor mensen met dementie. Lindezorg onderscheidt zich van andere zorginitiatieven door haar integrale en ketengerichte aanpak.