Wat houdt vrienden van VVD HadM in?

Lokaal, laagdrempelig en vooral gezellig

VVD Horst aan de Maas is niet alleen een lokale politieke partij maar ook een lokale vereniging. Ze organiseert verschillende activiteiten voor leden en mensen die de VVD Horst aan de Maas omarmen, Vrienden van VVD Horst aan de Maas.

Als vriend ontvang je informatie over actuele zaken die spelen in de Horster politiek en wordt je uitgenodigd voor bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Om een vriend te zijn hoef je geen lid te zijn van de VVD, zodoende is deelname laagdrempelig en zonder verplichtingen.

Na de activiteiten bieden we graag de gelegenheid om nog wat na te drinken, te netwerken en gezellig samen te zijn.

Vriend worden

Is je interesse gewekt en wil je vriend worden van VVD Horst aan de Maas? Stuur een mail naar info@horstaandemaas.vvd.nl met je naam, e-mail en telefoonnummer onder vermelding “Aanmelding Vrienden van VVD Horst aan de Maas”.

Smaakt het naar meer?

Wil je ook direct een kijkje in de keuken nemen, steunfractievergaderingen van VVD Horst aan de Maas bijwonen, meepraten en inbreng leveren op onderwerpen. En zien wat de VVD lokaal, provinciaal, landelijk en europees kan bieden. Dan bestaat de mogelijkheid voor een VVD-introductielidmaatschap voor €25 per jaar.  Voor meer info klik hier