VVD Horst aan de Maas organiseert een thema avond op 4 oktober as

Horst, 30 september 2022 – VVD Horst aan de Maas organiseert een thema avond met als onderwerp samenwerking gemeente en lokale initiatieven. Het college en gemeenteraad van Horst aan de Maas heeft aangegeven dat zij graag willen leren van de interactie tussen inwoners, ondernemers en de gemeentelijke organisatie. Daarom heeft VVD Horst aan de Maas een thema avond georganiseerd op 4 oktober as om 20.15 uur in het gemeentehuis en twee lokale ondernemers uitgenodigd.

Dhr. J. Janssen, namens Berry Briljant  en dhr. R. Hoeijmakers, namens Grandorse, zullen aangeven wat hun ervaringen zijn met de gemeente Horst aan de Maas op het gebied van communicatie en vergunningen.  

“Als partij die de belangen van lokale ondernemers en initiatieven behartigt hebben wij dan ook direct het initiatief genomen om dit te organiseren“ aldus fractievoorzitter Yvonne Douven. “Door in de gemeenteraad het gesprek aan te gaan hopen we dat de gemeenteraad van Horst aan de Maas zich bewust wordt van de vele regels en obstakels, om daarmee in de nabije toekomst actief aan de slag te gaan “ vervolgt Yvonne.           

 

Deze thema avond is voor alle geïnteresseerden toegankelijk en zal om 21.15 uur eindigen.