Joep Peeters

Wie ben ik?

Ik ben Joep Peeters, 38 jaar, vader van een dochter van 15 en woon samen met mijn partner Carolien in Kronenberg. Hier ben ik geboren en getogen en na kleine omzwervingen via Melderslo en Sevenum 7 jaar geleden weer teruggekeerd. 

Wat doe ik?

Ik werk voor Smurfit Kappa als Senior Assistant Process Controler en CoC standardization manager. Met ons team onderhouden, monitoren en verbeteren we de automatische messaging flow van bestelling tot levering en verbruik tot facturering tussen Smurfit Kappa papier fabrieken over heel Europa.

Waar zet ik me voor in?

Ik wil me in gaan zetten voor de kleine kernen binnen onze gemeente. We hebben een fantastisch mooi buitengebied dat gevormd worden door allemaal unieke dorpen, de leefbaarheid in deze dorpen komt steeds verder onder druk te staan doordat het buitengebied moet wijken voor bijvoorbeeld zonneweides en windmolens. Verenigingen en accommodaties geven elk dorp een unieke identiteit en we moeten ervoor zorgen dat waar dat kan deze behouden blijven zodat ook onze kinderen kunnen genieten van een levendige gemeente waar in elk dorp wat te doen is. 

Wat vind ik leuk?

Vanalles! Zo ben ik vrijwilliger bij Jongerengilde Sevenum, Leider van het derde elftal van SV Kronenberg en zit ik in de organisatie van de dropsquiz De Pieƫl en KB kwist. Als het mooi weer is loop ik graag met onze honden door het Grutte veld tussen Kronenberg en Sevenum en daar hoort dan natuurlijk ook een biertje op het terras als afsluiter bij, of was dat juist het doel van de wandeling?